Mar 6, 2011

landscape

this week I started with the pika artist bootcamp, a six-week on-line course.
We are starting by deconstructing what makes a good work of art, inspired by nature. People are joining from all over the world. It's a source of inspiration and challenges me to make different things as I normally do. For example this landscape. I never do landscapes (I'm in love with faces) I'm curious how this develops.
Till now I like it very much!

8 comments:

johbont said...

een scene uit Lord of the rings
de bomen die los komen van hun plaats ten einde hun rol in het drama te nemen

de bomen in de illustratie lijken ook in opmars te zijn zonder echt los te zijn/
geslaagde opdracht nr1

linda said...

Very cool...visiting from CED and interested in your thoughts...because I took like faces and figures... landscapes seem so foreign to me!

Louise said...

I am captivated by this landscape - I always like bare trees and the path is intriguing. I'm curious to see how it develops too.

mamutopia said...

Hoi van je medecursist :) Ik had het al gezegd, maar ik vind 'm goed gelukt. Voor mij zijn het best moeilijke opdrachten, omdat ik (nog) bijna alleen maar digitaal werk en nu echt gedwongen word ook andere dingen te doen. Ben benieuwd naar de rest!

Leah said...

gorgeous!

Kit said...

Ik kwam net op je blog en ik wilde even laten weten dat ik hem heel gaaf vind (: (omdat ik zelf weet hoe jammer het is als bezoekers nooit een berichtje achterlaten)
Ik vind je landschap echt heel mooi, je kleurgebruik en die texturen.
En je layouts (ook van face a day) zijn zo heerlijk licht (:
Love your style <3

Kitty Kilian said...

Ha, nog een Pika!

Unknown said...

This looks great. The path sure is inviting and leads the eye in. Greast shadow, and love the textures.